Говеждо с яйца на тиган

Дата: 03.08.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
720 г Говеждо в собствен сос Compass
6 яйца
4 филийки тостерен хляб
1 глава лук
1/4 връзка пресен магданоз
4 с. л. олио
1 ч. л. риган
сол и черен пипер на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Говеждо с яйца на тиганХлябът се нарязва на кубчета. Залива се с половината от олиото и се овкусява със сол, черен пипер и риган.
2
Говеждо с яйца на тиган 2Пече се 8–10 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
3
Говеждо с яйца на тиган 3Лукът се наситнява и се запържва в останалото олио в тиган с термоустойчиви дръжки.
4
Говеждо с яйца на тиган 4Добавя се месото и се готви 1–2 минути. Дърпа се от котлона.
5
Говеждо с яйца на тиган 5Прибавят се хлебните крутони и се разбърква.
6
Говеждо с яйца на тиган 6Оформят се гнезда, в които се чукват яйцата. Ястието се пече 15 минути в загрята на 180 градуса фурна, с вентилатор.

7
Говеждо с яйца на тиган 7Поднася се, поръсено с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


143 ДУШИ ОНЛАЙН
Камелия Колева се регистрира в сайта.
Ioana Iosifova коментира рецептата Фритата с царевица и гъби
Иван Иванов се регистрира в сайта.
Валентина коментира рецептата Варварски хляб
Liuben Ft Evelina Todorovi се регистрира в сайта.
Олга Петрова коментира рецептата Супа от кестени
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта