Обреден хляб
Лора и Стоян
![]() |
300 г брашно 100 г кафява захар 175 г краве масло 8 с. л. кленов сироп 2 ч. л. сух джинджифил 1 ч. л сода бикарбонат 1 капсула ванилия 1 щипка канела | за глазурата: 2 белтъка 350 г пудра захар 2 с. л. лимонов сок 1 ванилия |
22. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2019 Вкусни
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2018 Вълшебни!
| ![]() |
20. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2016 Аз също използвах мед. Послушайте съвета за вкарването в хладилника преди фурната - моите станаха много меки и хрупквави, но се раздуха. ПС: от останалото количество глазура станаха прекрасни целувки
| ![]() |
19. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2016 Маги, на нас ни се получиха около 12 бр. по-големи сладки.
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2016 Вече втора година приготвям такива.. всички ги обожават ;)
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...