Обреден хляб
Лора и Стоян
22. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2019 Вкусни
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
06.01.2018 Вълшебни!
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
30.12.2016 Аз също използвах мед. Послушайте съвета за вкарването в хладилника преди фурната - моите станаха много меки и хрупквави, но се раздуха. ПС: от останалото количество глазура станаха прекрасни целувки
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
26.12.2016 Маги, на нас ни се получиха около 12 бр. по-големи сладки.
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2016 Вече втора година приготвям такива.. всички ги обожават ;)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...