Черногорски царевичен хляб
Лора и Стоян
![]() |
700 г брашно 500 г кисело мляко 3 с. л. олио 1 с. л. сол 1 щипка захар 1 ч. л. сода сусам и мак за поръсване |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.01.2021 Не се наду, но стана вкусен
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2015 Забравихме да я поръсим с мак и сусам, другия път
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.12.2015 Вкусна е ,децата много се забавляваха да я украсят
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...