Панакота
Нашите кулинари
        
        








| 7. | Изпрати лично съобщение | 29.12.2015 За 100 г. меласа съотношението 3:1 захар и вода как трябва да бъде? | 
| 6. | Изпрати лично съобщение | 01.08.2015 Интересен вкус, може би от меласата. Направих ги със захар \"Мусковадо\" и може би затова станаха много тъмни. 
Благодаря за вкусната и полезна рецепта :) | 
| 5. | Изпрати лично съобщение | 20.12.2014 Страхотни сладки, много са вкусни ! | 
| 4. | Изпрати лично съобщение | 22.01.2015 Емма, меласата може да се замени с обикновена захар, разбъркана с вода в съотношение 3:1. Може да се замени също така и с мед. | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 22.01.2015 Росица, боичките изсъхват. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...