Бърз ябълков сладкиш
Лора и Стоян
![]() |
2 и 1/2 ч. ч. брашно 1 яйце 125 г краве масло ( 1/2 ч. ч.) 2/3 ч. ч. мед 1 ч. л. бакпулвер 1/2 ч. л. сода за хляб 1 ч. л. сух джинджифил 1 ч. л. канела |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2016 Горният слой е направен със сладкарски бои.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2016 как направихте слоя от горе
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2015 Днес опитах тази рецепта. не знам дали защото очаквах повече, но трябва да кажа, че не ме впечарлиха изобщо като вкус. Джинджифила изобщо не се усеща, имам чувството, че трябва да се увеличи двойно. Е, изядоха се де, но пак ще трябва да опитам с повече от джинджифила.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.01.2015 Невероятни са! ;)
Молбата ми е да дадете и рецепта за украсата.
Аз лично ги украсявам с шоколад - бял и черен, както и с маслен крем, оцветен с различна сладкарска боя!
Благодаря предварително!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2015 винаги съм искала някой да ми ги направи,моите станаха ужасни
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...