Панакота

ТИТЛА: Чирак
Дата: 13.12.2014
Панакота
 
Необходими продукти:
600 г прясно мляко
400 г течна сметана
1 пакетче желатин
1 ванилия
12 с. л. захар


Начин на приготвяне:
1
Всичко (без желатина) се смесва в тенджера и се слага да заври. Като заври, се добавя и желатинът и се оставя за 2-3 минути, да се разтвори.
2
Дърпа се от котлона и се сипва в десертни чашки. Десертът се оставя в хладилник, да се охлади. Сервира се, гарнирано по желание - със сметана, шоколад или карамел (може и без нищо).
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

27.03.2015
Бързо, лесно, вкусно :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: