Панакота
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2015 За 100 г. меласа съотношението 3:1 захар и вода как трябва да бъде?
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
01.08.2015 Интересен вкус, може би от меласата. Направих ги със захар \"Мусковадо\" и може би затова станаха много тъмни.
Благодаря за вкусната и полезна рецепта :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2014 Страхотни сладки, много са вкусни !
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2015 Емма, меласата може да се замени с обикновена захар, разбъркана с вода в съотношение 3:1. Може да се замени също така и с мед.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2015 Росица, боичките изсъхват.
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...