Нахут със спанак
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2021 Невероятно вкусно! С чаша червено вино е просто разкош!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2020 Много вкусно!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2018 Много вкусно! Понеже не обичам свинско го замених с пилешко като прибавих като подправка и няколко стръка розмарин (отстраняват се накрая заедно с канелата и лимоните) - стана разкошно!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
01.09.2017 Милко, не те съветваме да слагаш пресни сини сливи - те ще се разкашкат, а имат и друг вкус.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2017 Ако се използват пресни, вместо сушени сливи, какво се променя в рецептата? Изглежда вкусно!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...