Свинско задушено по селски

Дата: 15.10.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
700 г свинска плешка
150 г бекон на лентички
1 кг картофи
2 глави лук
2 моркова
4 големи кисели краставички
60 г краве масло
1 ч. л. сух босилек
2 ч. л. горчица
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско задушено по селскиМесото се реже на кубчета, подправя се със сол, черен пипер и сух босилек и се пържи в половината от маслото до златисто. Изважда се от съда и се разбърква с горчицата.
2
Свинско задушено по селски 2Морковите, лукът и картофите се обелват. Картофите, морковите и киселите краставички се нарязват на шайби, а лукът – на полумесеци.
3
Свинско задушено по селски 3На дъното на съд за печене с капак се разпределят лентите бекон.
4
Свинско задушено по селски 4Отгоре се подреждат половината от картофите, следват месото, лукът, морковите, нарязаните на шайби кисели краставички и останалите картофи.
5
Свинско задушено по селски 5Ястието се залива с останалото предварително разтопено масло и се посолява.
6
Свинско задушено по селски 6Похлупва се и се пече около 50 минути в загрята на 200 градуса фурна.
7
Свинско задушено по селски 7След това се допича за още 25 минути без капак, докато хване коричка.
Подобни рецепти:
Коментари (14)
14.
Изпрати
лично съобщение

24.03.2020
Здравейте, Марина Витанова! Ние не сложихме течност и се получи много добре. Пробвайте! Поздрави от нас!
13.
Изпрати
лично съобщение

19.03.2020
Не трябва ли да се сипе някаква течност, за да се задушат зеленчуците?
12.
Изпрати
лично съобщение

06.12.2019
Вече в любими :)
11.
Изпрати
лично съобщение

20.01.2016
Много лесна и идейна рецепта, а крайния резултат - превъзходен.
10.
Изпрати
лично съобщение

26.01.2015
Страхотна рецепта, получи се много добре.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Mladen Bohnec се регистрира в сайта.
Mimi Pavlevska се регистрира в сайта.
Северина се регистрира в сайта.
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта