Лебеди и холандски мелнички
Лора и Стоян
160 г чаени бисквити 1/2 л готварска сметана 2–4 ч. л. малиново сладко 75 г нишесте 150 г захар 2 яйца 1/2 л прясно мляко 1 щипка сол 1 щипка захар 100 мл олио 150 г брашно 4–6 яйца какао за поръсване карамелов топинг за декорация 160 г течен шоколад 50 г захар |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2016 Харесвам тази торта
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...