Хрупки с карамелизирани смокини и малинов сос
Лора и Стоян
250 г бисквити (какaови и обикновени) 1 пакетче желатин 2 яйца 60 г захар 250 г сирене "Крема" сокът от 2 портокала (120–150 мл) 50 мл ром 300 мл сладкарска сметана 6–7 круши (500–600 г) 250 г мед пудра захар за декорация |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...