Рибена чорба по павликенски
Лора и Стоян
![]() |
4-5 картофа 3-4 стръка див лук 1 авокадо 1 сварено яйце 1 ч. ч. пасирана супа 1 ч. ч. прясно мляко 1 жълтък 1 ч. л. смлян кимион 1 ч. л. смлян кориандър 6-7 с. л. растителна мазнина 3-4 ч. ч. прясно мляко 1 глава лук 1 зелена чушка 1-2 стръка магданоз |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...