Еленска кървавица

Дата: 05.01.2004
Източник: Бон Апети
Еленска кървавица
 
Необходими продукти:
700 г свински бял дроб
200 г шарено свинско месо
1 свински бъбрек и сърце
1 ч. л. чубрица
1/2 ч. л. черен пипер
2-3 с. л. ориз
1/4 глава лук
1 м дебело свинско черво
 

Начин на приготвяне:
1
Еленска кървавицаНакълцаното надребно месо, оризът, белият дроб, бъбрекът, сърцето, настърганият лук, чубрицата и черният пипер се поставят в съд и хубаво се разбъркват.
2
Еленска кървавица 2Измитото с вода и сол дебело черво се пълни с готовата смес и се завързва здраво от двете страни.
3
Еленска кървавица 3В тенджера се налива вода, на дъното се поставя чиния и върху нея се слага напълненото черво. Отгоре се захлупва с още една чиния и се оставя да ври на слаб огън около 2-3 часа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта