Кълцана наденица по еленски

Дата: 05.01.2004
Източник: Бон Апети
Кълцана наденица по еленски
 
Необходими продукти:
1 кг шарено месо от плешка
20 г сол
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. черен пипер
1 парче праз лук
1 суха люта чушка
свински черва за пълнене на наденица
 

Начин на приготвяне:
1
Кълцана наденица по еленскиНарязаното на дребни парчета месо, черният пипер, солта, чубрицата и сухата люта чушка се поставят в подходящ съд и се разбъркват добре. Празът се нарязва наситно и също се прибавя в съда.
2
Кълцана наденица по еленски 2Свинските черва се почистват, като се измиват много добре със сол и хладка вода, завързват се здраво в единия край и се пълнят с плънката.
3
Кълцана наденица по еленски 3Готовите наденици се завързват, пресукват се до желаната големина и се сушат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


113 ДУШИ ОНЛАЙН
София Йорданова публикува рецептата Брауни
Desislava Genova публикува рецептата Султан кебап
Desislava Genova публикува рецептата Ванилови кравайчета
Албена Тодорова публикува рецептата Мини чийз кейкове
Анна коментира рецептата Паста с кайма и горчица
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Торта „Павлова“
Gerii Karaboycheva коментира рецептата Лятна торта „Павлова“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта