Кълцана наденица по еленски

Източник: Бон Апети
Дата: 05.01.2004
Кълцана наденица по еленски
 
Необходими продукти:
1 кг шарено месо от плешка
20 г сол
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. черен пипер
1 парче праз лук
1 суха люта чушка
свински черва за пълнене на наденица


Начин на приготвяне:
1
Кълцана наденица по еленски
Нарязаното на дребни парчета месо, черният пипер, солта, чубрицата и сухата люта чушка се поставят в подходящ съд и се разбъркват добре. Празът се нарязва наситно и също се прибавя в съда.
2
Кълцана наденица по еленски 2
Свинските черва се почистват, като се измиват много добре със сол и хладка вода, завързват се здраво в единия край и се пълнят с плънката.
3
Кълцана наденица по еленски 3
Готовите наденици се завързват, пресукват се до желаната големина и се сушат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


122 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: