Кълцана наденица по еленски

Дата: 05.01.2004
Източник: Бон Апети
Кълцана наденица по еленски
 
Необходими продукти:
1 кг шарено месо от плешка
20 г сол
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. черен пипер
1 парче праз лук
1 суха люта чушка
свински черва за пълнене на наденица
 

Начин на приготвяне:
1
Кълцана наденица по еленскиНарязаното на дребни парчета месо, черният пипер, солта, чубрицата и сухата люта чушка се поставят в подходящ съд и се разбъркват добре. Празът се нарязва наситно и също се прибавя в съда.
2
Кълцана наденица по еленски 2Свинските черва се почистват, като се измиват много добре със сол и хладка вода, завързват се здраво в единия край и се пълнят с плънката.
3
Кълцана наденица по еленски 3Готовите наденици се завързват, пресукват се до желаната големина и се сушат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


192 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта