Енергийни бонбони с банан и шоколад
Лора и Стоян
90 г зърнена закуска Kellogg's 100 г кокосово масло (разтопено) 150 г мед 70 г белени бадеми 70 г кашу 30 г белени шамфъстъци 30 г тиквени семки 30 г сушени череши 20 г кокосови стърготини сол на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...