Пълнени камби с ризони
Лора и Стоян
![]() |
750 г зрял боб 1 ч. л. сол 2-3 с. л. брашно 2-3 щипки пресен розмарин 250 мл студено прясно мляко 2 яйца 2-3 с. л. зехтин 1 стрък целина 1/2 глава кромид лук 100 г кашкавал 1/2 ч. л. риган |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...