Брускета

Дата: 09.10.2004
Източник: Бон Апети
Брускета
 
Необходими продукти:
1 франзела
3 домата
4 скилидка чесън
4-5 с. л. зехтин
7-8 листа пресен босилек
сол
 

Начин на приготвяне:
1
БрускетаМесестата част на почистените от семето домати се нарязва на кубчета и се поставя в купа. Добавят се накълцаният чесън и зехтинът. Ароматизира се с наситнените листа босилек, посолява се и се разбърква добре.
2
Брускета 2Франзелата се нарязва, филийките се препичат и докато са още топли, се покриват с овкусените зеленчуци.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vasil Gerginski се регистрира в сайта.
Илкова коментира рецептата Бананова торта с лешници
Илкова коментира рецептата Хляб на балони
Vili Bakalska се регистрира в сайта.
Жан сготви Гирос
Mariyana Petrova коментира рецептата Пиле „Тандури“ на скара
Петя коментира рецептата Хрупкаво свинско на фурна
Красимир коментира рецептата Кашник
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта