Брускета

Гост: Лили Игнатова
Източник: Бон Апети
Дата: 09.10.2004
Брускета
 
Необходими продукти:
1 франзела
3 домата
4 скилидка чесън
4-5 с. л. зехтин
7-8 листа пресен босилек
сол


Начин на приготвяне:
1
Брускета
Месестата част на почистените от семето домати се нарязва на кубчета и се поставя в купа. Добавят се накълцаният чесън и зехтинът. Ароматизира се с наситнените листа босилек, посолява се и се разбърква добре.
2
Брускета 2
Франзелата се нарязва, филийките се препичат и докато са още топли, се покриват с овкусените зеленчуци.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

11.03.2021
Перфектно предястие с чаша вино! Гостите останаха очаровани!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: