Сусамови пилешки рулца
Лора и Стоян
![]() |
7-8 капии 4 клонки копър 1 щипка захар 1 ч. л.сол 4 скилидки чесън 2-3 с. л. оцет 8-9 с. л. олио 10-15 броя обезкостени маслини перата от 1 връзка зелен лук 100 г сирене 1 домат 4 клонки магданоз |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...