Праз а ла пицайола
Лора и Стоян
![]() |
4 картофа 2 с. л. заквасена сметана 2 зелени домата 1 ч. л. сол 2 с. л. оцет 2 дафинови листа 5-6 зърна черен пипер 4 яйца олио за пържене 1 ч. л. чубрица 50 г бекон 1/2 глава лук 1 ч. л. горчица |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...