Пълнени яйца с чушки по казанлъшки

Дата: 29.09.2004
Източник: Бон Апети
Пълнени яйца с чушки по казанлъшки
 
Необходими продукти:
2 яйца
5-6 печени чушки
2 с. л. зехтин
1 с. л. лимонов сок
 

Начин на приготвяне:
1
Пълнени яйца с чушки по казанлъшкиЯйцата се сваряват. След като се охладят в студена вода, се обелват и внимателно се разрязват на половинки. Жълтъкът се издълбава, поставя се в купа и се намачква.
2
Пълнени яйца с чушки по казанлъшки 2Намачканият жълтък се смесва с много наситно скълцаните чушки, полива се с лимоновия сок и зехтина и се посолява. След като се разбърка, сместа се изсипва в белтъчните половинки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта