Тиквички пуфе

Дата: 12.08.2003
Източник: Бон Апети
Тиквички пуфе
 
Необходими продукти:
2 белтъка
2 тиквички
зелената част от 1 стрък пресен лук
1 скилидка чесън
1 ч. л. сол
5-6 стръка копър
5-6 стръка магданоз
олио за фритюрно пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Тиквички пуфеТиквичките се настъргват, посоляват се и се претриват през цедка, за да се отдели съдържащата се в тях вода.
2
Тиквички пуфе 2Белтъците се отделят от жълтъците на яйцата и се разбиват на сняг.
3
Тиквички пуфе 3Изцедените тиквички се поставят в купа, прибавят се нарязаният наситно пресен лук, счуканият чесън и накълцаните магданоз и копър. Сипват се белтъците и внимателно се разбърква.
4
Тиквички пуфе 4От сместа се оформят малки кюфтенца и се пържат по 2-3 минути в дълбок съд с умерено загрято олио.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта