Тиквички пуфе

Дата: 12.08.2003
Източник: Бон Апети
Тиквички пуфе
 
Необходими продукти:
2 белтъка
2 тиквички
зелената част от 1 стрък пресен лук
1 скилидка чесън
1 ч. л. сол
5-6 стръка копър
5-6 стръка магданоз
олио за фритюрно пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Тиквички пуфеТиквичките се настъргват, посоляват се и се претриват през цедка, за да се отдели съдържащата се в тях вода.
2
Тиквички пуфе 2Белтъците се отделят от жълтъците на яйцата и се разбиват на сняг.
3
Тиквички пуфе 3Изцедените тиквички се поставят в купа, прибавят се нарязаният наситно пресен лук, счуканият чесън и накълцаните магданоз и копър. Сипват се белтъците и внимателно се разбърква.
4
Тиквички пуфе 4От сместа се оформят малки кюфтенца и се пържат по 2-3 минути в дълбок съд с умерено загрято олио.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Марина Георгиева коментира рецептата Гъбена супа
Биляна Спасова коментира рецептата Мусака
Биляна Спасова коментира рецептата Лесен кекс
Teodorina Tsankova коментира рецептата Дует „Гаспачо“
Teodorina Tsankova коментира рецептата Крем супа от спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта