Тиквички пуфе

Дата: 12.08.2003
Източник: Бон Апети
Тиквички пуфе
 
Необходими продукти:
2 белтъка
2 тиквички
зелената част от 1 стрък пресен лук
1 скилидка чесън
1 ч. л. сол
5-6 стръка копър
5-6 стръка магданоз
олио за фритюрно пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Тиквички пуфеТиквичките се настъргват, посоляват се и се претриват през цедка, за да се отдели съдържащата се в тях вода.
2
Тиквички пуфе 2Белтъците се отделят от жълтъците на яйцата и се разбиват на сняг.
3
Тиквички пуфе 3Изцедените тиквички се поставят в купа, прибавят се нарязаният наситно пресен лук, счуканият чесън и накълцаните магданоз и копър. Сипват се белтъците и внимателно се разбърква.
4
Тиквички пуфе 4От сместа се оформят малки кюфтенца и се пържат по 2-3 минути в дълбок съд с умерено загрято олио.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


105 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта