Филе от треска с чесън и магданоз

Дата: 07.04.2021
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г филе от треска
50 мл зехтин
1 връзка магданоз
4 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Филе от треска с чесън и магданозФилето от треска се почиства от костите и се реже на кубчета.
2
Филе от треска с чесън и магданоз 2Чесънът и магданозът се наситняват.
3
Филе от треска с чесън и магданоз 3Зехтинът се загрява на ниска температура и в него се запържват чесънът и магданозът, не трябва да променят цвета си.
4
Филе от треска с чесън и магданоз 4Добавя се рибата, овкусява се със сол и черен пипер и се готви на умерен огън около 5 минути.
5
Филе от треска с чесън и магданоз 5Дърпа се от котлона и се сервира топла.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zetsu Ben Kan-Abisa се регистрира в сайта.
Вики се регистрира в сайта.
Toblerony коментира рецептата Сладка баница с тиква
Silviya Gr се регистрира в сайта.
Jivko Boev се регистрира в сайта.
sahata04 се регистрира в сайта.
Галина Георгиева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Мъфини с шоколад
Мария се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Чийзкейк с тиква и шоколад
Северина коментира рецептата Баница със спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта