Филе от треска с чесън и магданоз

Вкусен аламинут с риба
Източник: Бон Апети
Дата: 07.04.2021

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г филе от треска
50 мл зехтин
1 връзка магданоз
4 скилидки чесън
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Филе от треска с чесън и магданоз
Филето от треска се почиства от костите и се реже на кубчета.
2
Филе от треска с чесън и магданоз 2
Чесънът и магданозът се наситняват.
3
Филе от треска с чесън и магданоз 3
Зехтинът се загрява на ниска температура и в него се запържват чесънът и магданозът, не трябва да променят цвета си.
4
Филе от треска с чесън и магданоз 4
Добавя се рибата, овкусява се със сол и черен пипер и се готви на умерен огън около 5 минути.
5
Филе от треска с чесън и магданоз 5
Дърпа се от котлона и се сервира топла.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


142 ДУШИ ОНЛАЙН
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
Офи коментира рецептата Бухти „Сърце“
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: