Шкембе по мадридски с нахут
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
26.06.2019 Ако го направя някога отново,ще е без корите.Пилето не се запича и беше като варено.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2018 Много вкусно,опитайте!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2018 Много е вкусно, аз замених спанака с кейл и също се получи чудесно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2018 Като за първи опит - бива. Но вкусът е страхотен. Опитайте!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...