Нудли със свинско
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2018 Като любител на патладжана, веднага я направих тази рецепта. Единственото което не ми хареса, че когато се пържат в толкова мазнина (той е като гъба и попива много), след това яденето ми стана прекалено мазно.
Със сигурност пак ще я повторя, но тази път или ще ги гриловам, или пък просто ще ги изпържа в по малко мазнина :))))
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...