Свинско с праз

Апетитно зимно основно
Източник: Бон Апети
Дата: 17.02.2021

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г свински врат (без кост)
4 малки свински наденички (вурстчета)
250 мл телешки бульон
100 мл ябълков сок
3 стръка праз
1 глава лук
2 с. л. брашно
2 с. л. олио
1 с. л. ретро горчица
1 ч. л. кимион на зърна
сол и черен пипер на вкус
магданоз за сервиране


Начин на приготвяне:
1
Свинско с праз
Месото се реже на големи парчета, овкусява се със сол и черен пипер се запържва в олиото, заедно с наденичките.
2
Свинско с праз 2
Добавят се празът и лукът, нарязани на не много малки кубчета и се оставят да се запържат.
3
Свинско с праз 3
Поръсва се брашното, щом и то се запържи, се овкусява с кимиона.
4
Свинско с праз 4
Сипва се горчицата. Наливат се ябълковият сок и бульонът.
5
Свинско с праз 5
Готви се на тих огън, докато месото омекне и почти остане на мазнина. Сервира се с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
Петя Пейчева се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Тарт с шоколад и ягоди
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: