Спаначени крекери с пастет и моркови
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2017 За първи път я правя и се получи страхотна, аромата е невероятен
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
08.12.2016 Сложих и саламче,маслинки и краставички стана много вкусна
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2016 Много вкусна и мека. Аз добавих и малко от любимата ми моцарела.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
11.09.2016 Направих я с три вида брашно: бяло, от лимец и пълнозърнесто. Правя тази рецепта за пореден път!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2015 Стана хубава,но не я направих с бяло брашно,което бе грешка от моя страна, исках да е по-диетична ама не ми допадна вкуса на тъмното брашно. Другия път определено ще е с бяло брашно. Сложих и маслини.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...