Пълнен хляб с бекон и кашкавал
Лора и Стоян
500 г брашно 150 г черна киноа 200 мл хладка вода 1 с. л. зехтин 1 пакетче суха мая 1 ч. л. сол 1/2 ч. л. захар | за гарниране: 100 мл зехтин „Екстра върджин“ 100 г сушени домати 100 г маслини „Каламата“ 1 връзка пресен лук |
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.04.2020 Аз имах останала малко черна киноа и затова я направих 50/50 с червена киноа. Стана много вкусна!
| ![]() |
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2014 Страхотна фокача с много аромат на маслини!Пак ще я направя :-)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2014 Записах рецептата и ще се пробва още тази вечер.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Тази фокача още утре ще се изпробва. Изглежда чудесно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Имам точно черна киноа, която ще влезе веднага в употреба.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...