Пълнен хляб с бекон и кашкавал
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2022 вкусно е, бих овкусила следващия път киноата със сол и още нещо:)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
13.04.2020 Аз имах останала малко черна киноа и затова я направих 50/50 с червена киноа. Стана много вкусна!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2014 Страхотна фокача с много аромат на маслини!Пак ще я направя :-)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2014 Записах рецептата и ще се пробва още тази вечер.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Тази фокача още утре ще се изпробва. Изглежда чудесно.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...