Миди по лиежки с бяла бира
Лора и Стоян
![]() |
300 г сирене „Гауда” 750 мл манастирска бира 50 г краве масло 1 скилидка чесън 2 ч. л. царевично брашно 4–5 филии черен хляб |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...