Фондю с бира

Гост: Людмил Фотев, радио RFI
Източник: Бон Апети
Дата: 15.05.2004
Фондю с бира
 
Необходими продукти:
300 г сирене „Гауда”
750 мл манастирска бира
50 г краве масло
1 скилидка чесън
2 ч. л. царевично брашно
4–5 филии черен хляб


Начин на приготвяне:
1
Фондю с бира
В малка тенджерка за фондю се разтопява маслото и се добавя счуканият чесън. Когато чесънът добие златист цвят, се налива бирата и се оставя да кипне.
2
Фондю с бира 2
Постепенно се изсипва настърганото сирене и щом се разтопи, се прибавя брашното.
3
Фондю с бира 3
Хлябът се нарязва на хапки, забожда се на вилица, хубаво се топва в сместа и се консумира директно.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


196 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: