Фондю с бира

Дата: 15.05.2004
Източник: Бон Апети
Фондю с бира
 
Необходими продукти:
300 г сирене „Гауда”
750 мл манастирска бира
50 г краве масло
1 скилидка чесън
2 ч. л. царевично брашно
4–5 филии черен хляб
 

Начин на приготвяне:
1
Фондю с бираВ малка тенджерка за фондю се разтопява маслото и се добавя счуканият чесън. Когато чесънът добие златист цвят, се налива бирата и се оставя да кипне.
2
Фондю с бира 2Постепенно се изсипва настърганото сирене и щом се разтопи, се прибавя брашното.
3
Фондю с бира 3Хлябът се нарязва на хапки, забожда се на вилица, хубаво се топва в сместа и се консумира директно.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Деси се регистрира в сайта.
Katya Laz коментира рецептата Пиле с гъби соте
Radostina Racheva се регистрира в сайта.
Milena Petkova се регистрира в сайта.
Ивелина Желязкова се регистрира в сайта.
Desislava Atanasova се регистрира в сайта.
Silviq Chomerova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта