Супа от печена тиква с ябълки и бекон
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.09.2013 Харесва ми! Единствено пропускам пикантните подправки!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 И естрагона.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Мисля, че цялата идея на супата се крие в дижонската горчица!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Сготвих супата, като замених пилешкото със свинско (понеже не обичам пилешко)и пропуснах селарито, понеже в магазина, в който пазарувах нямаше, получи се прекрасно, поздравления Лора и Стоян!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...