Ванилови мъфини
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.10.2020 Лесно и вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.03.2016 Страхотна рецепта - щом неядящите лук у нас я харесаха ... Малко я промених: вместо масло в тестото използвах олио, а в сметаната разтворих щипка сода за хляб. Под плънката отдолу натроших съвсем малко сиренце. На края върху яйцето настъргах малко кашкавал. Получи се много вкусно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.07.2015 Приготвих ги наскоро за вечеря и семейството ми ги хареса . Много приятен , леееко сладък вкус се получи ,може би от лука .Със сигурност отново ще се появят на трапезата ни ! :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2014 Много вкусно ястие.Ще приготвям често.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...