Руло от пилешка кайма със сос „Морне“
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2018 Стана прекрасно. Благодаря за рецептата!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2017 получи се много вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2017 Росица, наситнен кориандър и пресен лук, заедно със запечен сусам се използват за гарниране при поднасяне на всяка порция (вж. стъпка 6).
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2017 Люта чушка не сложих, заради децата. Вкусно е!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.01.2017 А кога се слага кориандъра, пресния лук и сусама?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...