Крем супа от карфиол и моркови, обогатена със сметана
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2014 Рецептата е лесна и вкусна. Аз добавих малко повече грах, защото ми се стори малко спрямо картофите и лука. Също така супата поема доста сол. Аз не бях сложила достатъчно и се налагаше да добавям доста към порцията си.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.10.2014 Правих супата с грах от консерва. Първо сварих леко картофите, добавих консервата грах към тях и повряха заедно няколко минути. След това ги отцедих, като запазих бульона и ги пасирах. Пасираните грах и моркови разредих с бульона добавих млякото и предварително запържените в малко масло чесън и лук, както и копьра. Страна страхотно вкусно. Крутоните ги направих на фурна.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2014 рецептата е хубава!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...