Спагети във „фенери“ от чушки
Лора и Стоян
8 стръка праз 600 мл прясно мляко 2 с. л. брашно 2 с. л. краве масло 1 с. л. ретро горчица 1 щипка индийско орехче сол и черен пипер на вкус краве масло за намазване | за трохите: 2 филии бял хляб 50 г сирене „Грана падано“ 1 с. л. зехтин |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2018 Много вкусно и лесно за приготвяне!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.11.2015 Много лесна, вкусна и семпла рецепта.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.11.2015 Прекрасно, но не е постно.
Предстои Рождественски /Коледен / пост, нека да ни давате повече рецепти за постни храни , без животински продукти.
В поста в неделя и в някой други празнични дни се разрешава и риба. Ще ви бъдем благодарни.
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...