Пълнено червено цвекло
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.12.2017 Направих го без чесън, но стана толкова вкусно, че даже и мъжа ми го хареса! Много съм доволна! Лесен начин да хапваме тези толкова полезни зеленчуци през зимата в големи количества.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
13.10.2013 И аз използвах замразени чушки и пропуснах чесъна. Получи се наистина семпло, но много вкусно ястие.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Мерси, Рози, за споделеното мнение :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много приятно ястие. Отне ми малко повече време оформянето на лентичките - около 30мин.:) И още нещо - моите чушки бяха замразени, а не от буркан, при този вариан ще трябва да се добави малко олио или зехтин.
|
Играта на „Бон Апети“ в Instagram свърши и екипът ни е готов да раздаде наградите. Много...
Чаша чешмяна вода с кафето в заведение е въпрос на гостоприемство в Европа. У нас...
Много е приятно да се правят летните селекции с вина. Не защото не обичаме зимните...
Да видим Кейт Мидълтън в кухнята, улисана в приготвянето на сладки печива, е събитие, което...
Пълнените гъби са перфектно предястие за гости. Хем са лесни за приготвяне, хем можем да развихрим фантазията...