Бял ориз с лук и пащърнак
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 03.11.2017 Чудно стана - точно ми се хапваше киноа. Люта чушка не съм слагала. Кориандърът го замених с магданоз. Получи ми се малко повече плънка, но тя е вкусна, така че я изядох и така.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.09.2013 Още едно любимо ястие! Редовно го готвя. Освен това за мен киноата е божествено вкусна храна!
|
Толкова сме свикнали морковите да са оранжеви на цвят, че почти не бихме могли да...
Всички сме чували, че колкото по-тъмно на цвят е брашното, толкова по-пълнозърнесто и съответно –...
Вече броим часовете до премиерата на новия шести сезон на „Бон Апети“ по 24Kitchen. Знаем, че...
Ароматерапия в кухнята Дори и на пръв поглед да звучи невероятно, приготвянето на храна с цветя,...
Родината на сладките картофи (патати) е районът на Централна Америка и Карибските острови. Според археологически...