Провансалски зеленчуков гювеч
Лора и Стоян
22. |
Изпрати
лично съобщение |
26.05.2023 Чудесна рецепта за лека вечеря. Мисля, че млякото трябва да е повече - поне 100 мл.
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
12.07.2019 Не ми допадна
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
18.08.2016 доверих се на рецептата и направо сготвих двойна доза, за цялото семейство (: радвам се, че предложи по-различен вкус на тиквичките, който експлоатирам цяло лято.
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
10.08.2016 Много вкусна вечеря се получи! Стана готова за по-малко време от посоченото, обаче. Дори леко загоря отдолу.
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2016 Супер:)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...