Горещ шоколад
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.01.2014 Рецептата е страхотна. Аз го приготвих с червено порто и стана още по ароматно
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2014 Използвайте сладки вина може да сложите десертно вино и част от количеството да замените с червено порто.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...