Грилован ананас

Дата: 10.04.2016
Източник: Vanya Kiselinova
ТИТЛА: Чирак
Грилован ананас
 
Необходими продукти:
1 ананас
25 г краве масло
25 г мед
1 щипка сол
кокосови стърготини за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Разрязваме ананаса на 4 части и го мариноваме за 5 минути в разтопеното масло със солта и меда.
2
Готвим резените ананас в предварително загрят грил тиган за около 5 минути от всяка страна или до получаване на златист загар.

3
Поръсваме с кокосови стърготини и сервираме.



Съвет:
По желание може да сервирате с топка сладолед... вълшебно е.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


119 ДУШИ ОНЛАЙН
Pavlina Koleshova коментира рецептата Тутманик
Joanna1309 публикува рецептата Пица с песто
Анна коментира рецептата Крем супа от боб
Lora Manova-Dzhekova публикува рецептата Щрудел с круши
Василка Чобанова се регистрира в сайта.
Десислава публикува рецептата Руло „Стефани“
Ками Георгиева се регистрира в сайта.
We Believe се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта