Грис халва

Дата: 30.09.2015
Източник: Бон Апети
Грис халва
 
Необходими продукти:
1½ ч. ч. грис
1 ч. ч. захар
90 г краве масло
1 к. ч. смлени орехи
 

Начин на приготвяне:
1
Към захарта се добавят 2 ч. ч. вода и се сварява сироп.
2
Грисът се запържва до златисто в маслото и се залива с врящия сироп постепенно. Вари се 4–5 минути при непрекъснато бъркане.
3
Прибавят се орехите. Халвата се изсипва в подходящ съд и след като изстине, се нарязва или се оформя на малки топки с лъжичка.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Georgieva се регистрира в сайта.
Aleksandra Koleva се регистрира в сайта.
Petya Stoyanova се регистрира в сайта.
Elena Paseva се регистрира в сайта.
Tania Stoilova коментира рецептата Крем супа с картофи и праз
Violeta Boncheva Amudjiyan се регистрира в сайта.
Slantsev Tsvqt се регистрира в сайта.
Boryana Yordanova се регистрира в сайта.
KREMCHO публикува рецептата Крем супа от нахут и царевица
KREMCHO публикува рецептата Салата от земна ябълка
Dijan O\'Brien се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта