Гювечета

Дата: 20.01.2015
Източник: Мариета Илиева
ТИТЛА: Експериментатор
Гювечета
 
Необходими продукти:
6 яйца
300 г кашкавал
3 печени чушки
300 г гъби
150 г сирене
2 домата (настъргани)
250 г кайма
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме всички продукти на кубчета, а сиренето натрошаваме.
2
На дъното на гювечето слагаме 1 с. л. настъргани домати и редим всичко останало.
3
Запържваме каймата и я слагаме най-отгоре.
4
След като гювечетата се опекат, чукваме по едно яйце и печем още 5-10 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

05.05.2019
Много вкусно. На всички им хареса.
3.
Изпрати
лично съобщение

01.05.2017
Вместо кайма сложих бекон. Стана вкусно!
2.
Изпрати
лично съобщение

09.02.2015
Страхотни са :)
1.
Изпрати
лично съобщение

30.01.2015
Това е днешната вечеря. Стана много вкусно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Denitsa Stoyanova се регистрира в сайта.
Елеонора Иванова се регистрира в сайта.
Ruslan Dimov коментира рецептата Мусака
Pervin Mustantikova се регистрира в сайта.
Пантофка Кристална се регистрира в сайта.
Velislava Ilieva се регистрира в сайта.
Svetoslav Stoyanov се регистрира в сайта.
TE коментира рецептата Пържени яйца с млечен сос
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта