Гювечета

Дата: 20.01.2015
Източник: Мариета Илиева
ТИТЛА: Експериментатор
Гювечета
 
Необходими продукти:
6 яйца
300 г кашкавал
3 печени чушки
300 г гъби
150 г сирене
2 домата (настъргани)
250 г кайма
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме всички продукти на кубчета, а сиренето натрошаваме.
2
На дъното на гювечето слагаме 1 с. л. настъргани домати и редим всичко останало.
3
Запържваме каймата и я слагаме най-отгоре.
4
След като гювечетата се опекат, чукваме по едно яйце и печем още 5-10 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

05.05.2019
Много вкусно. На всички им хареса.
3.
Изпрати
лично съобщение

01.05.2017
Вместо кайма сложих бекон. Стана вкусно!
2.
Изпрати
лично съобщение

09.02.2015
Страхотни са :)
1.
Изпрати
лично съобщение

30.01.2015
Това е днешната вечеря. Стана много вкусно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Олга Петрова коментира рецептата Мляко с ориз
ivkuna сготви Ало Гоби
Анна коментира рецептата Пилешка супа с гъби и праз
Меди публикува рецептата Чорба от сьомга
Евелина Христова публикува рецептата Шоколадов терин
Mariq Bukovska публикува рецептата Домашни еклери
Mariq Bukovska се регистрира в сайта.
Elka Spiridonova коментира рецептата Бисквитена торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта