Бананов кейк
Лора и Стоян
34. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2023 Много вкусно и лесно като рецепта. Мен обаче ме измори защото направих по-голяма доза - удвоих количествата и ползвах 4 от общо 5-те кори в пакета. Станаха 12 гюзлемета. Печенето на тигана става по-бързо от посоченото, трябва да се наблюдават и почти веднага да се обръщат. Станаха много вкусни и определено ще повторя!
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2022 Супер вкусно, прибавих чесън и пушен червен пипер....:)
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2021 Страхотна закуска
|
31. |
Изпрати
лично съобщение |
17.09.2021 Страхотен вкус! Аз добавих и кашкавал ,стана чудно !
|
30. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2020 Уникален вкус!! Страхотни се получиха и аз добавих кашкавал . Върнаха ме в детството.
|
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...