Бананов кейк
Лора и Стоян
34. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2023 Много вкусно и лесно като рецепта. Мен обаче ме измори защото направих по-голяма доза - удвоих количествата и ползвах 4 от общо 5-те кори в пакета. Станаха 12 гюзлемета. Печенето на тигана става по-бързо от посоченото, трябва да се наблюдават и почти веднага да се обръщат. Станаха много вкусни и определено ще повторя!
|
33. |
Изпрати
лично съобщение |
10.03.2022 Супер вкусно, прибавих чесън и пушен червен пипер....:)
|
32. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2021 Страхотна закуска
|
31. |
Изпрати
лично съобщение |
17.09.2021 Страхотен вкус! Аз добавих и кашкавал ,стана чудно !
|
30. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2020 Уникален вкус!! Страхотни се получиха и аз добавих кашкавал . Върнаха ме в детството.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...