Ароматен кекс с боровинки
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2019 Бих добавила сол!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2015 Направих ги днес изцяло с пълнозърнесто брашно, като добавих и едро смлени лешници.Увеличих маслото с една лъжица, а копривата ми беше малко над 100гр. Станаха много вкусни и засищащи! Особено с топеница от домати с прясна коприва, пресен лук и босилек + сиренце :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
29.04.2015 Много вкусни и ароматни хлебчета се получиха, аз тъй като не обичам коприва я замених със спанак!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
28.04.2015 Интересно, като чета и предните коментари, явно никой не ги е направил със 100% бяло брашно, защото и аз смесих бяло и пълнозърнесто :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.04.2015 супер са ..аз ги направих с пшенично и ръжено брашно 1:1
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...