Хрупкави кесийки с портокалов крем

Източник: Бон Апети
Дата: 29.04.2010
Хрупкави кесийки с портокалов крем
 
Необходими продукти:
1/2 пакет точени кори
200 г портокалово сладко
200 г заквасена сметана
200 г крем сирене
100 г пудра захар
100 г краве масло
1 есенция ром


Начин на приготвяне:
1
Сиренето, сметаната, захарта, сладкото и ромът се смесват в купа.
2
Когато сместа добие кремообразна консистенция, от корите се оформят кесийки и се пълнят със сместа, след което се поставят в намазнена с масло тава.
3
Пекат се 10 минути в загрята до 220 градуса фурна. Десертът се консумира, след като изстине.
 
 
Съвет:
Може да завържете кесийките с конец, за да не се разпаднат, но ако ги сложите плътно една до друга, няма да има такава опасност.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


110 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: