Палачинки
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2020 Страшно бърза и вкусна закуска се получи!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2017 Здравейте, Диляна! Правя почти същите банички, като понякога добавям в плънката и ким. Харесва ми да се усеща наличието на сирене и извара и затова се впечатлих от предложеното от Вас количество. Обикновено слагат по 300 г и се чудя дали готовият продукт не наподобява баничка, приготвена в баничарница.))) Моята баба казваше, че ако в една баница има достатъчно масло, яйца и най-вече сирене, няма начин да не се постигне отличен резултат.)))) Поздравления!))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Ето ги сладурчетата
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...