Печени патладжани със сос от чушки
Лора и Стоян
1 консерва нахут (400 г) 60 мл зехтин „Екстра върджин“ 1/2 лимон 1 с. л. сусамов тахан 1 връзка босилек 4 стръка магданоз 1 скилидка чесън сол на вкус | за поднасяне: 1 багета 20 г сирене „Пармезан“ 40 г краве масло |
4. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2020 Вкусно
| ![]() |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.07.2018 Отново страхотна рецепта!
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.09.2015 :) Втори опит!
О-БО-ЖА-ВАМ ВИ!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
29.08.2015 Чудесно се получи. Препоръчвам
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...