Бананови палачинки с шоколад
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 За съжаление когато се приготвя соден хляб, този аромат е неизбежен.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Направих го с ким,но така миришеше на сода,че кима почти не го усетих.Как да намаля тази миризма.Ще се получи ли ако сменя прясното мляко с кисело?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 ще го пробвам с чубрица и ще споделя защото и на мен не ми хареса с ким...
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 прекрасен хляб, само този ким ... ама може и без него де !!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 прекрасен хляб, само този ким ... ама може и без него де !!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...