Италианска зеленчукова салата

Източник: Бон Апети
Дата: 03.09.2001
Италианска зеленчукова салата
 
Необходими продукти:
2 моркова
2 чушки
1 краставица
1 глава лук (червен)
2 домата
6 с. л. зехтин
2 с. л. балсамов оцет
1/2 ч. л. риган


Начин на приготвяне:
1
Италианска зеленчукова салата
Лукът се нарязва на малки кубчета, доматите - на полукръгове. Краставицата се нарязва на колелца, чушките - на ивички. Морковите се настъргват.
2
Италианска зеленчукова салата 2
Продуктите за винегрета се разбъркват в купа. Зеленчуците се поставят в подходящ съд и се поливат с приготвения сос. Разбърква се, оставя се да отлежи поне 20 минути в хладилник и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolm513 се регистрира в сайта.
Изабел коментира рецептата Гъби с печени чушки и лук
Tedity се регистрира в сайта.
Среф89 се регистрира в сайта.
svilena_petrova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: