Маринована салата от гъби
Лора и Стоян
![]() |
2 патладжана пера зелен лук 2 с. л. зехтин 1 с. л. винен оцет 1 ч. л. захар 3 домата няколко зърна черен пипер 1 ч. л. мащерка листа от босилек 4 скилидки чесън 2 с. л. балсамов оцет 1 ч. ч. зехтин олио за пържене 4 домата 3 тиквички 2 глави лук 2 червени чушки 2 зелени чушки листа пресен босилек |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...