Салата от домати с рулца от раци
Лора и Стоян
![]() |
500 г гъби копър черен пипер и сол на вкус 1 ч. л. риган 1 к. ч. зехтин 1 червена чушка 1 зелена чушка 1 стрък целина 2 моркова 1 ч. ч. оцет 1/4 ч. л. чесън на прах (1 скилидка пресен) |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...